Kristna Dejtingpodden är en ny kristen livsstilspodd för Dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen. Vi blandar högt och lågt inom ämnen som kärlek, sex, politik, relationer, teologi och helikoptrar.

Cilla är den kreativa entreprenören och Moderatkvinnan från Öfvre Östermalm som drömmer om att göra världen till en bättre plats att leva på. Opinionsbildare som trivs bäst att stå på scenen och inspirera människor. Skidåkare som cyklat själv genom USA och blev 2017 utsedd till årets evangelist. Hjärtat slår även för människor, civilekonomer i blåglansiga skjortor, rosa helikoptrar och socialt entreprenörskap.

P-O är pingstvän och jobbar med församlingsutveckling på stiftelsen Bibeln Idag, då han inte arbetar med integration och arbetsmarknadsfrågor inom offentlig sektor. Han är utbildad till pastor på Örebro Teologiska Högskola och drömmer om en väckelse inom arbetarrörelsen som hans hjärta bankar extra hårt för efter flera år i rollen som politisk sekreterare för Vänsterpartiet.

I poddens inledande avsnitt har de båda även sällskap av IT-pastorn Lars Gunther som emellertid lämnade i avsnitt 13 med anledning av tidskrävande uppdrag i Equmeniakyrkans styrelse, så nu drivs podden vidare av den dynamiska duon ”P-O and the Cillanator” under deviserna: #GloriousLiving #LivetExtraAllt

Besök oss gärna på:
kdp.flodström.nu

Vi samarbetar med www.kristendate.se

Vill ni ha kontakt med oss så rekommenderas facebook:
PO Flodström
Cilla Eriksson

En migrationsminister på jakt efter mannen som kidnappade hans dotter. 

En rebellisk tonåring som sliter sönder sin familj för den hon älskar.

En flykting som lägger sitt liv i en skoningslös smugglares händer. 

Vems berättelse väljer du att tro på?

 

Konvertiten är en roman inspirerad av verkliga händelser om en tonårig pojke från Afghanistan, Hossein, som söker asyl i Sverige. Han har konverterat till kristendomen och riskerar att utsättas för allvarlig förföljelse om han återvänder till sitt hemland.

Men Migrationsverket insisterar på att han ska utvisas – för de hävdar att han inte är kristen.

Framtiden ser mörk ut för Hossein, men hans liv vänds upp och ner efter att han lär känna Helena, en jämnårig flicka på Lidingö som råkar vara dotter till självaste migrationsministern…

...i Kristna Dejtingpoddens version är det Cilla som träffat Hanif Bali, kolla in denna trailer för en unik förhandslyssning av #Glorious #ExtraAllt versionen av Micael Grenholms kommande bok!

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App