Kristna Dejtingpodden är en ny kristen livsstilspodd för Dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen. Vi blandar högt och lågt inom ämnen som kärlek, sex, politik, relationer, teologi och helikoptrar.

Cilla är den kreativa entreprenören och Moderatkvinnan från Öfvre Östermalm som drömmer om att göra världen till en bättre plats att leva på. Opinionsbildare som trivs bäst att stå på scenen och inspirera människor. Skidåkare som cyklat själv genom USA och blev 2017 utsedd till årets evangelist. Hjärtat slår även för människor, civilekonomer i blåglansiga skjortor, rosa helikoptrar och socialt entreprenörskap.

P-O är pingstvän och jobbar med församlingsutveckling på stiftelsen Bibeln Idag, då han inte arbetar med integration och arbetsmarknadsfrågor inom offentlig sektor. Han är utbildad till pastor på Örebro Teologiska Högskola och drömmer om en väckelse inom arbetarrörelsen som hans hjärta bankar extra hårt för efter flera år i rollen som politisk sekreterare för Vänsterpartiet.

I poddens inledande avsnitt har de båda även sällskap av IT-pastorn Lars Gunther som emellertid lämnade i avsnitt 13 med anledning av tidskrävande uppdrag i Equmeniakyrkans styrelse, så nu drivs podden vidare av den dynamiska duon ”P-O and the Cillanator” under deviserna: #GloriousLiving #LivetExtraAllt

Besök oss gärna på:
kdp.flodström.nu

Vi samarbetar med www.kristendate.se

Vill ni ha kontakt med oss så rekommenderas facebook:
PO Flodström
Cilla Eriksson

Välkommen till Kristna Dejtingpoddens Lillajulfest. Corona restriktionerna släpps och det firar vi med att göra vårt allra första live event. Festen inleds 18:00 med glöggmingel och mingelbingo så vi får möjlighet at lära känna varandra. Sen blir det välkommen från scenen med lite underhållning med Cilla och PO. Bland annat utlovas ett spännande KDP-quiz. Vi kommer också livepodda från scenen och har med oss en hög med frågor från er lyssnare som vi kommer göra vårt bästa för att besvara.

Sedan blir det middag, huvudrätt och efterrätt. Önskas vegetariskt eller om du har någon matallergi ange det i formuläret nedan. Efter middagen fortsätter vi med en liten kvällsandakt innan det blir dags för besök av tomten. Så det är bäst att ni sköter er nu fram tills festen. Därefter fortsätter kvällen med livemusik (vem som kommer är hemligt än så länge). Sedan är det fritt fram att gå till baren och ta ett glas glögg, vin eller vad ni känner för. Alternativt får man joina dansgolvet med Cilla och PO.

Hela kvällen kostar 595:- då ingår allt utom dryck till maten. Vatten finns men vill man ha öl eller vin bekostar man det själv. 

Alla är välkomna!
Både singlar och par. Alla som vill vara med på en #glorious fest och träffa sköna människor. Vi kommer att ha ett singelbord och  ett parbord. Det är fritt fram att välja vart man vill sitta.

Har du frågor eller funderingar som rör kvällen kan du mejla Cilla på; cilla.extraallt@gmail.com

Vi ser så fram emot att få träffa många av våra underbara poddlyssnare 27 november på Brazilia på Brinellvägen 46 här i Stockholm.

Tills dess önskar vi er en riktigt #Glorious höst!

En extra stor kram på er
// Cilla & PO. 

Anmäl dig till festen här:
https://dinkurs.se/appliance/?event_id=75879

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App