Kristna Dejtingpodden är en ny kristen livsstilspodd för Dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen. Vi blandar högt och lågt inom ämnen som kärlek, sex, politik, relationer, teologi och helikoptrar.

Cilla är den kreativa entreprenören och Moderatkvinnan från Öfvre Östermalm som drömmer om att göra världen till en bättre plats att leva på. Opinionsbildare som trivs bäst att stå på scenen och inspirera människor. Skidåkare som cyklat själv genom USA och blev 2017 utsedd till årets evangelist. Hjärtat slår även för människor, civilekonomer i blåglansiga skjortor, rosa helikoptrar och socialt entreprenörskap.

P-O är pingstvän och jobbar med församlingsutveckling på stiftelsen Bibeln Idag, då han inte arbetar med integration och arbetsmarknadsfrågor inom offentlig sektor. Han är utbildad till pastor på Örebro Teologiska Högskola och drömmer om en väckelse inom arbetarrörelsen som hans hjärta bankar extra hårt för efter flera år i rollen som politisk sekreterare för Vänsterpartiet.

I poddens inledande avsnitt har de båda även sällskap av IT-pastorn Lars Gunther som emellertid lämnade i avsnitt 13 med anledning av tidskrävande uppdrag i Equmeniakyrkans styrelse, så nu drivs podden vidare av den dynamiska duon ”P-O and the Cillanator” under deviserna: #GloriousLiving #LivetExtraAllt

Besök oss gärna på:
kdp.flodström.nu

Vi samarbetar med www.kristendate.se

Vill ni ha kontakt med oss så rekommenderas facebook:
PO Flodström
Cilla Eriksson

Årets Julhelg förespås bli den ensammaste någonsin för alla singlar med anledning av Coronarestriktionerna. Kyrkorna gör sitt bästa för att inom myndigheternas givna ramar agera som ett ljus i mörkret. Men vi kommer ändå inte ifrån verkligheten. Ensamhet är tufft och Julen är för de flesta den allra tuffaste högtiden där den känslan blir extra närvarande.

Evangelisten Cilla Eriksson och Apologeten P-O Flodström kör därför tillsammans med sina båda vänner Covid19-sköterskan Therése Nöjd och hamnarbetaren Marcus Fritjof Andersson en gemensam Julstream tillsammans  med hela samfunds-sverige och hoppas genom detta kunna utgöra någon form av virtuellt sällskap under hela Julafton.

Här i första delen möter ni följande gäster:

00:00 Varmt välkomna med värdarna
00:10 Anders Wisth, TBN Nordic
00:18 Julvärdarna pratar om njutning och civilekonomer
00:27 Mattias Sennehed, YA Pingst!
00:33 Julvärdarna dricker Glögg och diskuterar alkohol
00:42 Josefin Lennartsons 5 Bästa Tips för att klara en Jul i ensamhet
00:50 Julvärdarna pratar om psykisk ohälsa i församlingen, genusteori och frikyrkokultur
01:19 Ulf Christiansson ber för lyssnarna och snackar om livet
01:31 Jerusalem - Jag vill ge dig en blomma
01:36 Värdarna ringer till Josefin Arenius på WeAreMountain och pratar om sociala medier
01:58 Hälsning från sjukhuspastor Per Alexandersson, EFK
02:04 Maria Karlsson, Akademi för Teologi och Ledarskap - ALT
02:08 Julvärdarna ringer till Anders Blåberg, EFK

Programmet fortsätter i Ep 29: Stjärnan - A New Hope

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App