Kristna Dejtingpodden är en ny kristen livsstilspodd för Dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen. Vi blandar högt och lågt inom ämnen som kärlek, sex, politik, relationer, teologi och helikoptrar.

Cilla är den kreativa entreprenören och Moderatkvinnan från Öfvre Östermalm som drömmer om att göra världen till en bättre plats att leva på. Opinionsbildare som trivs bäst att stå på scenen och inspirera människor. Skidåkare som cyklat själv genom USA och blev 2017 utsedd till årets evangelist. Hjärtat slår även för människor, civilekonomer i blåglansiga skjortor, rosa helikoptrar och socialt entreprenörskap.

P-O är pingstvän och jobbar med församlingsutveckling på stiftelsen Bibeln Idag, då han inte arbetar med integration och arbetsmarknadsfrågor inom offentlig sektor. Han är utbildad till pastor på Örebro Teologiska Högskola och drömmer om en väckelse inom arbetarrörelsen som hans hjärta bankar extra hårt för efter flera år i rollen som politisk sekreterare för Vänsterpartiet.

I poddens inledande avsnitt har de båda även sällskap av IT-pastorn Lars Gunther som emellertid lämnade i avsnitt 13 med anledning av tidskrävande uppdrag i Equmeniakyrkans styrelse, så nu drivs podden vidare av den dynamiska duon ”P-O and the Cillanator” under deviserna: #GloriousLiving #LivetExtraAllt

Besök oss gärna på:
kdp.flodström.nu

Vi samarbetar med www.kristendate.se

Vill ni ha kontakt med oss så rekommenderas facebook:
PO Flodström
Cilla Eriksson

Den här veckan har P-O och Cilla någonting extra #Glorious då de bjudit in den gamle Frizongeneralen Josefine Arenius till att snacka om förälskelse och dejting!! 

Då Josefine är expert på det här med generationsforskning passar vi självklart på att fråga henne lite kring hur olika generationer förhåller sig till det här med sökandet efter livspartner. Vi pratar också om vad som är "rimliga förväntningar" och hur vi ibland inte känner igen känslan av "kär" pga. vi kommit att förknippa den med ont i magen och ångest - vilket gör att vi inte identifierar okomplicerad förälskelse som just kärlek! 🥰

Men inte minst får vi höra historien om hur det gick på första och även andra dejten med hennes man Johan Arenius och om hur olika människor framkallar och förstärker olika sidor hos varandra.

Veckans låt presenteras av Joakim Arenius som verkligen utmanar Samuel Ljungblahd om tronen som svensk frikyrklighets okrönte soulkung, hans souldänga "I want to want" får verkligen både Cilla och P-O att vilja slå klackarna i taket!

Det och mycket annat i veckans avsnitt, med ingen mindre än Josefine "frizondrottingen" Arenius!! 🤩😎🥳

 

Veckans låt: Joakim Arenius and the Praise Unit - Want to Want

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App