Kristna Dejtingpodden är en ny kristen livsstilspodd för Dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen. Vi blandar högt och lågt inom ämnen som kärlek, sex, politik, relationer, teologi och helikoptrar.

Cilla är den kreativa entreprenören och Moderatkvinnan från Öfvre Östermalm som drömmer om att göra världen till en bättre plats att leva på. Opinionsbildare som trivs bäst att stå på scenen och inspirera människor. Skidåkare som cyklat själv genom USA och blev 2017 utsedd till årets evangelist. Hjärtat slår även för människor, civilekonomer i blåglansiga skjortor, rosa helikoptrar och socialt entreprenörskap.

P-O är pingstvän och jobbar med församlingsutveckling på stiftelsen Bibeln Idag, då han inte arbetar med integration och arbetsmarknadsfrågor inom offentlig sektor. Han är utbildad till pastor på Örebro Teologiska Högskola och drömmer om en väckelse inom arbetarrörelsen som hans hjärta bankar extra hårt för efter flera år i rollen som politisk sekreterare för Vänsterpartiet.

I poddens inledande avsnitt har de båda även sällskap av IT-pastorn Lars Gunther som emellertid lämnade i avsnitt 13 med anledning av tidskrävande uppdrag i Equmeniakyrkans styrelse, så nu drivs podden vidare av den dynamiska duon ”P-O and the Cillanator” under deviserna: #GloriousLiving #LivetExtraAllt

Besök oss gärna på:
kdp.flodström.nu

Vi samarbetar med www.kristendate.se

Vill ni ha kontakt med oss så rekommenderas facebook:
PO Flodström
Cilla Eriksson

Woohooo, denna vecka har Cilla och P-O en praktikant i formen av ingen mindre än Sändarens fantastiska chefredaktör Robban Tjernberg som planerar att starta egen pod inom kort och därför vill lära sig allt dom kan om poddande.

I veckans avsnitt så högermuppar sig Cilla mer än vanligt då hon precis läst ut Henrik Jönssons bok: Frihetligt Självförsvar – Fälthandbok För Individualister, så P-O och Robban upptäcker snart att det befinner sig i en hård debatt om välfärden och Public Service vara eller icke vara, men framförallt så ägnar vi den här veckan åt ett mysigt samtal mellan Kristdemokraternas tidigare partiordförande Alf Svensson.

P-O, Cilla och Robban tyckte att frågorna som dagens partiledare ställdes inför i 30 minuter var lite för #oGlorious så de bestämde sig för att göra en egen version som skulle vara lite mera #Glorious #ExtraAllt 🥳🥳🥳 Så nu har ni chansen att få reda på vad Sveriges mest erfarna partiordförande tar när han ställs inför att behöva välja mellan svåra frågor som:

1. John Ongman eller Lewi Pethrus
2. Rosenius eller Waldenström
3. Peter Halldorf eller @Andreas Nielsen
4. Minns du sången eller Hillsong Worship
5. the Message eller King James (på svenska)
6. Torpkonferensen eller Nyhemsveckan
7. Tidningen Dagen eller Världen idag

I programmet samtalar vi med Alf om hans långa liv och hur han ser på på både inomkyrkliga frågor, sveriges politiska historia och dagspolitiken. Inte minst har Alf starka åsikter i frågan gällande Minns du sången kontra lovsång/Hillsong. Intervjun kan även ses i Pennys Kultursällskaps youtubekanal med samma titel, ni hittar oss på: https://www.youtube.com/pennyskultursallskap

Veckans låt: Bertil Edin - Hallelujah 

 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App